Naše usluge

Pogledajte sve usluge koje vam nudi naša firma

projektovanje

Projektovanje, izrada idejnog rešenja i izrada dizajna

Definisanje stila, izrada moodboarda, razrada i prezentacija dizajna korz rendere, dispozicije nameštaja i specifikacije korišćenih materijala.
Glavni projekat – Razrada dizajna definisanog kroz idejno
rešenje, izrada svih neophodnih crteža za potrebe realizacije projekta. Izrada detaljne specifikacije  elemenata.
 
thumb-1920-595107

Proizvodnja i montaža nameštaja

Stručni tim DrvomontBM d.o.o, uz stalnu konsultaciju profesionalaca, za Vas obavlja kompletnu uslugu proizvodnje nameštaja, po meri Vašeg enterijera. Mi vam omogućavamo izlazak i merenje na licu mesta, stručnu konsultaciju, odabir širokog spektra materijala, kvalitetnu realizaciju i najpovoljniju cenu izrade.
 
Pored radnika za isporuku nameštaja u našem timu uvek imamo i lica obučena za montažu istog. Posebnu opremu kojom se obavljaju montaža. U pitanju su ljudi koji se profesionalno bave sklapanjem nameštaja. Pod tim podrazumevamo kuhinjske elemente, regale, ormare, plakare, francuske krevete, police, stolove.
 
mMCDXP

Izrada unutrašnje i spoljašnje stolarije

-Bavimo se montažom i demontažom kvalitetnih prozora, vrata: drvenih, aluminijumskih, u skladu s vašim željama i potrebama. Prioriteti su nam vaše želje ali istovremeno ispunjenje određenih kriterijuma kao što su: toplotna izolacija, zvučna izolacija i naravno sigurnost.

reparacija namestaja

Reparaciju nameštaja

-Reparacija je postupak kojim nešto dovodimo u ispravno stanje. Naš zadatak je da vašu drvenariju dovedemo u željeno stanje popravkom, prepravkom ili zamenom dotrajalih delova.

drveni podovi

Postavljanje drvenih podova, svih vrsta

-S velikom preciznošću uz specifične alate i mašine postavljamo parket, brodske podove i laminat. Praktikujemo postavljanje masivnih podova lepljenjem na betonsku košuljicu koja je prethodno dobro osušena i dobro nivelisana. Laminatu dajemo prednost u pogledu lakoće ugradnje, brzine i cene.

9237d193cbeb8842a6155e7497808deb

Molerski radovi

-Naša želja je da stvorimo udoban i moderan prostor. U skladu s tim obavljamo čitav niz poslova kao što su: gletovanje, krečenje, farbanje (stolarije, radijatora), skidanje i lepljenje tapeta. Sve ove poslove odradićemo za vas po povoljnim cenama, kvalitetno, efikasno i čisto.

gipsarskir adovi

Gipsarski radovi

-Gips je materijal koji dopušta mogućnost kreativnog oblikovanja pa u skladu s tim navodimo sledeće poslove koje obavljamo: spuštanje plafona, postavljanje pregradnih zidova, obrada špaletni, oblaganje zidova, izrada različitih polica i kaskada, postavljanje led rasvete. Sve je prilagođeno vašim željama i potrebama.

vodoinstalterski radovi

Vodoinstalaterski radovi

-Rad vodoinstalatera je veoma bitan gde su presudni faktori iskustvo i profesionalnost. Kod nas u ponudi možete naći: ugradnja sanitarija (vc – a, kade, tuša, umivaonika), ugradnja cevovoda i priključaka na postojeću mrežu vodovoda, zamena starih sanitarija.

fasadni radovi

Fasadni radovi

-Reč fasada potiče od latinske reči facies – lice pa kao što sama reč kaže ona predstavlja lice svakog građevinskog objekta. Osim estetskih faktora, obezbeđuje nam zaštitu od prirodnih nepogoda i dobru toplotnu izolaciju. Tu smo za vas za sledeće poslove: fasaderski radovi, termo izolacije, stiropor, stirodur, kamena vuna, farbanje i popravka stare fasade.

adaptacija

Adaptacije stambenih i poslovnih prostora

-Da bi zaokružili celu ovu priču u cilju zodovoljavanja vaših potreba u što bržem roku i što kvalitetnije sve ove poslove koje smo naveli na našem sajtu: izrada unutrašnje i spoljašnje stolarije, reparacija namštaja, postavljanje drvenih podova svih vrsta, molerski radovi, gipsarski radovi, vodoinstalateskih radova, fasadni radovi možete pogledati na našem sajtu i informisati se putem mail-a ili telefonski. Zašto odabrati nas: zbog kvalitetne izrade, vrhunskog znanja, najboljih cena i garancije da će posao da se odradi u dogovorenom roku.

elektricar1234567

Elektroinstalaterski radovi

U našem timu postoji i stručan, iskusan tim električara koji se sastoji od 6 majstora, kao i 10 pomoćnika koji rade uz majstore. U stanju smo da pored ostalih usluga koje pružamo, izvršimo i uslugu montaže svih instalacija vezanih za struju. Takođe postoji mogućnost da preko nas nabavite kompletnu opremu vodećih proizvođača po povoljnim cenama, pošto sarađujemo sa ovlašćenim uvoznicima vodećih brendova.